Spam verminderen
middels reCaptcha v3

Spam verminderen middels reCaptcha v3

Waar wij jou
mee kunnen
helpen

Steeds vaker krijgen wij de vraag “waarom krijg ik zoveel spam?” Jaarlijks worden er miljarden spamberichten verstuurd. Iedereen heeft last of heeft wel eens last gehad van spam, spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten.

Om spam tegen te gaan kan je reCaptcha gebruiken. In dit artikel lees je over wat reCaptcha is en hoe je het in kan stellen op een WordPress website.

Wat is re reCaptcha ?

reCaptcha is een manier om uit te vinden of iemand een mens of computer is. Het is al in 1936 bedacht door Alan Turing om te onderzoeken of machines menselijke intelligentie kan vertonen. Door een aantal vervormde cijfers en letters te tonen, kunnen mensen vaak wel lezen wat er staat, maar computers niet.

De nieuwste reCaptcha (versie 3) wordt alleen nog weergegeven als de gebruikers boven een bepaalde ‘risicoscore’ komt. Hoe hoog deze ‘risicoscore’ mag zijn, kun je zelf bepalen. Bovendien kun je aan Google aangeven wat de belangrijkste pagina’s van de website zijn, zodat deze extra worden beveiligd.

reCaptcha installeren op websites

Er zijn talloze standalone WordPress plugins en contactformulieren die op een of andere manier gebruik maken van reCaptcha. Om reCaptcha v3 op je WordPress site te integreren moet je meerdere implementatie processen doorlopen. Wanneer je een reCaptcha voor je contactformulier wilt gebruiken, dan moet je daar eerst een ‘sleutel’ voor aanvragen bij Google in het reCaptcha admin console. Deze sleutel heb je nodig om reCaptcha te activeren. Deze sleutel kan je invoeren in 1 van de rreCaptcha plugins die WordPress aanbied.

Kunnen jullie reCaptcha niet installeren voor mij?

Ja dat kan. Wij updaten ALLEEN WordPress websites die wijzelf gemaakt hebben. Heb je bij ons het websupportpakket afgenomen? Dan gaan we dit proactief al voor je regelen. Jij hoeft niets te doen. Je ontvangt van ons alleen een bericht dat dit door ons gedaan is.

Heb jij geen websupport? Dan kan je bij ons een prijsopgave opvragen voor deze update. Wij helpen je uiteraard graag en met dezelfde passie als toen wij je website bouwden.

Vragen?

Heb je vragen over spam berichten of reCaptcha? Of wil je weten hoe wij reCaptcha installeren en instellen? Laat het ons weten. Neem gerust contact met ons op.

Vaker dit soort blogs lezen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

meer blogs & nieuws

on-page optimalisatie
Online marketing trends 2020
Bedrijven die je website bezoeken tracken
on-page optimalisatie
Online marketing trends 2020
Bedrijven die je website bezoeken tracken

Vragen? Wij zijn er om je te helpen.

De Zakelijke Website Marco Mes

Marco Mes

Adviseur en webbouwer
010 822 49 56
marco@dezakelijkewebsite.nl

Brent Maclaine Pont - De Zakelijke Website

Brent Maclaine Pont

Optimalisatie en SEO
010 822 49 56
info@dezakelijkewebsite.nl

Eric Graafland - De Zakelijke Website

Eric Graafland

Retargeting
010 822 49 56
info@dezakelijkewebsite.nl

Demi Kloosterman - De Zakelijke Website

Demi Kloosterman

Optimalisatie en SEO
010 822 49 56
info@dezakelijkewebsite.nl

Al jaren helpen wij toffe bedrijven en ondernemers. Ben jij ook klaar voor een website die klanten binnenhaalt?

© Copyright | de zakelijke website

© Copyright | de zakelijke website