ZIJN WIJ GOED IN

Websupport

Updates, beveiliging, e-mailinstellingen en back-ups. Taken die ondernemers te veel tijd kosten. Geef deze taken uit handen. Wij bieden onze klanten de support die nodig is. Super compleet pakket, voor een vaste prijs per maand of per jaar.

Websupport

Niets is zo vervelend als software of e-mail die niet werkt. Zo ook de software van een website of de e-mail van een hostingpakket. Onze klanten die ons websupport pakket afnemen ervaren dit niet. Voor hun zorgen wij voor een goede basis van hosting, e-mail en alles wat er bij komt kijken.

Is er onverhoeds toch wat aan de hand? Dan lossen wij dat direct op. Super handig. Je hebt alles van ons websupport toch nodig. Waarom dan niet meteen centraal regelen? Wij als websupport specialisten helpen graag!

Zaken goed regelen?

Websupport aanvragen? De Zakelijke Website helpt ondernemers en bedrijven verder. Gaan we aan de slag? Bel gerust 010 822 49 56, e-mail ons op info@dezakelijkewebsite.nl of vraag een offerte aan.

INHOUD WEBSUPPORT PAKKET

Wat zit er in het websupport pakket?

Wij bieden ons websupport pakket aan om je zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hieronder vind je de inhoud van ons websupport pakket.

WordPress hosting

Wij plaatsen jouw website of webshop op onze eigen razendsnelle servers.

1 domeinnaam

Per pakket krijg je van ons één domeinnaam. Meerdere domeinnamen vastleggen? Geen probleem. Regelen wij.

SSL certificaat

Veiligheids certificaat (SSL) voor de webshop of website.

Software updates

Technische updates van alle software elementen. Altijd de nieuwste versies. Veilig en snel.

Mail en backups

Wij stellen de mail in. Op al jouw apparaten. Ook verhuizingen regelen wij. En natuurlijk de back-ups.

Beveiliging

Bij WordPress en WooCommerce erg belangrijk. Goede beveiliging. Door ons geregeld.

Technische support

Eventuele problemen met de site of shop? Wij geven technische support. Zonder meerwerk.

Rapportage

Een duidelijke maandelijkse rapportage van alle door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Je bent in goede handen. 200+ klanten gingen je al voor!
 
 
CASES

Maak kennis met onze gerealiseerde cases

Wij zijn trots op onze klanten. Deze bedrijven en merken kozen voor onze zakelijke websites. Wij bouwden er in 7 jaar tijd al meer dan 200. Voor meer dan 200 klanten.

Akomp door De Zakelijke Website

Akomp

Zakelijke website voor adviesbureau Akomp

Scheppie.nl

Webshop in gereedschappen voor groen en infra

PinkRoccade Ziekenhuizen

Moderne website voor PinkRoccade Ziekenhuizen

FAQ

De meest gestelde vragen

Vragen? Dit zijn de meest gestelde vragen over onze websites.
Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons gerust weten.

Een website laten maken? Wij kiezen WordPress. WordPress is het meest gekozen CMS (Content Management Systeem) ter wereld. Wereldwijd is dat meer dan 20% van alle websites. Met een CMS beheert je zelf gemakkelijk de website op het gebied van content (foto’s en teksten).

Als je een website goed wilt opzetten, raden wij aan om deze volgorde te hanteren:

In ons websupport pakket zitten alle zaken die nodig zijn om te kunnen draaien. Denk aan hosting, een domeinnaam, een SSL certificaat en onderhoud. Eén prijs per maand en daarin is alles geregeld.

Doorgaans is een realisatie binnen drie tot vier weken gangbaar. Dat kan sneller maar ook langer duren. Doorgaans is de aanlevering van teksten en fotografie het meest bepalend wat dat betreft.

Wij kunnen hierbij helpen. Om te zorgen dat de website snel en goed in Google komt te staan, kan bijvoorbeeld onze eenmalige SEO optimalisatie uitgevoerd worden. Of laat maandelijks de posities van belangrijke zoektermen door onze partner optimaliseren. Zo verdient de website zich snel weer terug.

Liever direct resultaat? Krijg meer bezoekers op de website middels Google Ads (advertenties). Ook hiermee helpen wij, via onze partner, graag.

Als je een website goed wilt opzetten, raden wij aan om deze volgorde te hanteren:

Een website bouw is inclusief het bouwen, de software, vullen met content, twee revisieronden en het live zetten. Echter is de prijs ook afhankelijk van de hoeveelheid content en zaken als koppelingen, API’s en meer. Daarom adviseren wij altijd een offerte aan te vragen. Bij eenmalige betalingen vragen wij 50% vooraf.

Ja zeker. Wij werken al jaren samen met betrouwbare partners op deze gebieden. Wij kunnen snel met hun schakelen en onze partners leveren eenzelfde kwaliteit als dat wij willen leveren. Vraag ons gerust om dergelijke zaken.

START JOUW PROJECT

Jouw website overlaten
aan webspecialisten?

Ons ervaren team staat klaar voor jouw project.