Over ons

Online webbureau

De website is jouw visitekaartje. Je laat zichzelf en jouw bedrijf zien. Het vertelt wie je bent en wat je doet. Klaar voor nieuwe business. Maar komt die nieuwe business ook? Het laten maken van een website gaat verder dan een URL, een productomschrijving en contactgegevens. Wij bouwen, als online webbureau, websites die klanten binnenhalen. Ook voor jouw bedrijf?

Online webbureau De Zakelijke Website

Wij houden van overzichtelijke projecten. Voor ons maar vooral voor je als klant. Daarom hanteren wij een unieke werkwijze. Alleen zo kunnen wij websites die klanten binnenhalen realiseren.

Maak het verschil

Of de klanten jouw expertise nu nodig hebben in Zeeland of Limburg. Met een website van online webbureau De Zakelijke Website maakt je pas echt het verschil. Een unieke website in de eigen huisstijl. Responsive, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. De doelgroep vindt je, prospects worden klanten en klanten komen bij je terug. De omzet groeit. Dankzij de website.

Van webdesign naar conversie

Nieuwe business begint bij webdesign. De website krijgt de juiste looks, de uitstraling die past bij je bedrijf. Het prikkelt de bezoeker. Vervolgens optimaliseert De Zakelijke Website de website van A tot Z.

Een heldere sitestructuur en hoge laadsnelheid vergroten het gebruiksgemak van de bezoeker. Je stijgt op de ranking in zoekmachines. Een zoekwoordenanalyse en unieke content geven het laatste zetje. Nóg meer bezoekers op de website.

WordPress website nerds

Het beheer van een website kost tijd. Maar je besteedt jouw tijd liever aan klanten. De Zakelijke Website, jouw online webbureau, bouwt de website in WordPress. En met WordPress bespaar je juist tijd. Het content management systeem is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Voor wijzigingen ben je niet afhankelijk van de webbouwer. Zeker ook niet voor webdesign Alblasserdam. Je past zelf de website snel en eenvoudig aan. Dan heb je de focus ook snel weer op de klant.

Gaan we aan de slag?

Een online webbureau ingschakelen? De Zakelijke Website helpt ondernemers en bedrijven verder. Gaan we aan de slag? Wij gaan elke uitdaging aan! Bel gerust 010 822 49 56, e-mail ons op info@dezakelijkewebsite.nl of vraag een offerte aan.

VOORDELEN VAN DE ZAKELIJKE WEBSITE

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Geen allround webbureau. Specialisatie, dat is wat vandaag de dag nodig is. Gespecialiseerd in WordPress websites designen, bouwen en onderhouden. Dit is waarom je voor ons kiest:

100% maatwerk websites

Niets allround templates. Maar doordachte en converterende websites op basis van stabiele techniek.

WordPress kennis en kunde

Zelfs reclamebureaus laten door ons de WordPress websites  van hun klanten bouwen.

Een 9,8 uit 10 van onze klanten

Hier zijn we trots op: de Zakelijke Website scoort een 9,8 uit 10 op basis van 20 beoordelingen.

Snelle communicatie en bouw

Vraag het al onze klanten maar na. Wij zijn altijd snel. In communicatie en met de realisatie van onze projecten.

Wat onze klanten van ons vinden

Een hele enthousiaste groep jonge mensen met passie voor wat zij doen. Goed benaderbaar met kennis van zaken.

Onze nieuwe website was eigenlijk in 1 keer goed. Goed advies, prettige samenwerking en korte communicatielijnen.

Een rots in de branding als het gaat om het bouwen van websites, het onderhouden en het advies.

Je bent in goede handen. 200+ klanten gingen je al voor!
 
 
CASES

Maak kennis met onze gerealiseerde cases

Wij zijn trots op onze klanten. Deze bedrijven en merken kozen voor onze zakelijke websites. Wij bouwden er in 7 jaar tijd al meer dan 200. Voor meer dan 200 klanten.

Akomp door De Zakelijke Website

Akomp

Zakelijke website voor adviesbureau Akomp

Scheppie.nl

Webshop in gereedschappen voor groen en infra

PinkRoccade Ziekenhuizen

Moderne website voor PinkRoccade Ziekenhuizen

START JOUW PROJECT

Jouw website overlaten
aan webspecialisten?

Ons ervaren team staat klaar voor jouw project.