Onze diensten

Onze diensten

Waar wij jou
mee kunnen
helpen

Wij zijn een webbureau met jarenlange ervaring en specialisten. In WordPress en WooCommerce. Niet gewoon webbouwers, maar weten wat we doen. En waarom we het doen. Onze klanten helpen met advies, goede diensten en hulp waar nodig.

Gelukkig mogen we dat doen voor vele klanten. Bouwen, optimaliseren support geven. Wij houden er van. Dag in, dag uit. Laat ons je helpen online succes te behalen.

Strategie

Een strategiesessie geeft structuur. Je ziet de mogelijkheden. Je weet wat er te doen staat. Je hebt houvast. Twee uur lang nadenken, voor en tegens afwegen. Je ziet de strategie. Je ziet wat er mogelijk is. Je weet hoe wij het samen gaan aanpakken. Want alleen met een goede strategie (waar aan vast gehouden dient te worden) zet je een webshop of website neer die klanten binnenhaalt.

Waar zoeken jouw klanten naar? Wat is hun pijnpunt? Wat zijn mogelijkheden voor jouw bedrijf? Een zoekwoordenonderzoek maakt dit duidelijk. Geen onnodig groot onderzoek dat dagen tijd kost. Maar gewoon direct. Lekker duidelijk. De uitkomst gebruik je. Voor het inrichten van landingspagina’s. Voor het menu van de website. Voor je overige online marketing zoals Social Media. Een belangrijk onderzoek dus.

development

Een website laten maken die klanten binnenhaalt? Wij bouwen WordPress websites. Communiceren, resultaat boeken, groeien. De website is de basis voor jouw succes. Wil jij een nieuwe website laten maken of is jouw website toe aan een upgrade? Met een website van De Zakelijke Website realiseer je jouw ambities.

Producten verkopen middels een webshop? Wij bouwen maatwerk WooCommerce webshops. En niet zomaar WooCommerce webshops in een aangekocht thema? Nee webshops met een visie. Want een webshop moet direct het verschil maken. Hij moet jou voorzien van een goede boterham. Daar bezuinig je niet op. Een goede visie gecombineerd met goede software helpt jou echt verder. Dat is hoe wij willen bouwen.

optimalisatie

Je website of webshop eenmalig laten optimaliseren? Een betere en snellere website? Wij optimaliseren WordPress websites. Optimalisaties om écht resultaat te behalen. Wij kijken waarom jouw website doet wat hij doet. Of waar het juist fout gaat. Verhelpen, optimaliseren, resultaten boeken. Vanuit een goede basis, of juist niet. Wij zorgen voor de perfecte website.

Ben jij een ZZP’er of MKB’er die succesvol wil worden? Dan is dit SEO pakket echt iets voor jou. Voor een vast bedrag per maand gaan wij bouwen aan posities binnen Google. Wij produceren content en backlinks. We helpen je organisch te groeien in Google. Dit is een optimalisatie slag die je niet mag missen. Juist omdat jouw klanten in Google zoeken naar jou. Naar jouw diensten en producten. Een compleet en betaalbaar pakket.

Een slecht presterende website. Resultaten blijven achter. Niemand wil dat. Wij optimaliseren elke maand weer je website of webshop. Jij kunt zelf met je website aan de gang gaan. Pagina’s schrijven, bloggen, nieuws plaatsen, noem maar op. Wij optimaliseren elke maand weer je website. Dat doen we op snelheid, content, SEO en gebruik. Daarnaast ontvang je van ons de belangrijkste statistieken en elke maand een advies op maat.

Een SEO pakket voor de groeiers. Voor bedrijven die weten dat investeren in SEO serieus moet worden genomen. Dat elke investering hierin zich op een later moment uitbetaald. Wij hebben hét pakket voor jou. Een pakket waarin wij content verzorgen. Links aanleggen. Adviseren en actief meedenken. Tegen een hoger tarief als SEO pakket klein. Maar met meer resultaat voor jouw website en bedrijf.

Support

Updates, beveiliging, e-mailinstellingen en back-ups. Taken die je te veel tijd kosten. Geef de taken uit handen. Wij bieden jou de support die je nodig hebt. Kan jij je weer focussen. Focussen op belangrijkere zaken. Eén compleet maandelijks support pakket voor WordPress eigenaren. Zodat jij gewoon verder kan met ondernemen.

Heb je hulp nodig bij het beheren van je WordPress website of WooCommerce webshop? Doet de site of shop niet wat je wilt? Is hij gehackt of kapot gegaan? Wij helpen jou zo snel mogelijk. Al meer dan 6 jaar helpen wij dagelijks onze klanten met dergelijke problemen.

Mogen wij je ons introductie
filmpje laten zien?

Weten hoe ook jouw website meer klanten kan binnenhalen? Laten we samen, geheel vrijblijvend, brainstormen.

© Copyright | de zakelijke website

© Copyright | de zakelijke website

samen brainstormen?

Zullen we samen eens jouw website (of ideeën) bespreken?
Gewoon geheel gratis en vrijblijvend brainstormen? Maak dan gerust een afspraak.

laten we brainstormen