Onze diensten

Onze diensten

Waar wij jou
mee kunnen
helpen

Wij zijn een webbureau met jarenlange ervaring en specialisten. In WordPress en WooCommerce. Niet gewoon webbouwers, maar weten wat we doen. En waarom we het doen. Onze klanten helpen met advies, goede diensten en hulp waar nodig.

Gelukkig mogen we dat doen voor vele klanten. Bouwen, optimaliseren support geven. Wij houden er van. Dag in, dag uit. Laat ons je helpen online succes te behalen.

development

Een website laten maken die klanten binnenhaalt? Wij bouwen WordPress websites. Communiceren, resultaat boeken, groeien. De website is de basis voor jouw succes. Wil jij een nieuwe website laten maken of is jouw website toe aan een upgrade? Met een website van De Zakelijke Website realiseer je jouw ambities.

Producten verkopen middels een webshop? Wij bouwen maatwerk WooCommerce webshops. En niet zomaar WooCommerce webshops in een aangekocht thema? Nee webshops met een visie. Want een webshop moet direct het verschil maken. Hij moet jou voorzien van een goede boterham. Daar bezuinig je niet op. Een goede visie gecombineerd met goede software helpt jou echt verder. Dat is hoe wij willen bouwen.

zoekmachine optimalisatie

Waar zoeken jouw klanten naar? Wat is hun pijnpunt? Wat zijn mogelijkheden voor jouw bedrijf? Een zoekwoordenonderzoek maakt dit duidelijk. Geen onnodig groot onderzoek dat dagen tijd kost. Maar gewoon direct. Lekker duidelijk. De uitkomst gebruik je. Voor het inrichten van landingspagina’s. Voor het menu van de website. Voor je overige online marketing zoals Social Media. Een belangrijk onderzoek dus.

Zelf je SEO doen maar wil je wel begeleiding en advies op maat? Dan is dit pakket iets voor jou. Wij bieden je elke maand optimalisatie. Jij voert het zelf uit, wij adviseren. Jij maakt de content, wij pakken die SEO technisch aan. Elke maand weer en elke maand bereiken we samen betere Google resultaten.

Ben jij een ZZP’er of MKB’er die succesvol wil worden? Dan is dit SEO pakket echt iets voor jou. Voor een vast bedrag per maand gaan wij bouwen aan posities binnen Google. Wij produceren content en backlinks. We helpen je organisch te groeien in Google. Dit is een optimalisatie slag die je niet mag missen. Juist omdat jouw klanten in Google zoeken naar jou. Naar jouw diensten en producten. Een compleet en betaalbaar pakket.

Een SEO pakket voor de groeiers. Voor bedrijven die weten dat investeren in SEO serieus moet worden genomen. Dat elke investering hierin zich op een later moment uitbetaald. Wij hebben hét pakket voor jou. Een pakket waarin wij content verzorgen. Links aanleggen. Adviseren en actief meedenken. Tegen een hoger tarief als SEO pakket klein. Maar met meer resultaat voor jouw website en bedrijf.

Support

Updates, beveiliging, e-mailinstellingen en back-ups. Taken die je te veel tijd kosten. Geef de taken uit handen. Wij bieden jou de support die je nodig hebt. Kan jij je weer focussen. Focussen op belangrijkere zaken. Eén compleet maandelijks support pakket voor WordPress eigenaren. Zodat jij gewoon verder kan met ondernemen.

Mogen wij je ons introductie
filmpje laten zien?

Al jaren helpen wij toffe bedrijven en ondernemers. Ben jij ook klaar voor een website die klanten binnenhaalt?

© Copyright | de zakelijke website

© Copyright | de zakelijke website