fbpx

Top 4 SEO tips

Top 4 SEO tips om je website te optimaliseren

Er zijn vele plugins die je kunt installeren om jouw WordPress website beter te laten functioneren. Zeker wanneer je zoekt naar plugins om je website beter vindbaar te maken(SEO).  Welke plugins zijn handig en welke niet? Daarom hebben wij voor jou de belangrijkste plugins en regels opgesomd.

1 Backlinks

Het gaat niet meer om de kwantiteit maar kwaliteit. Zoekmachines kijken niet meer naar de hoeveelheid backlinks maar juist naar de relevantie en kwaliteit van de backlinks.  Er was een tijd dat veel partijen backlinks-pakketten aanboden.

Tip: Gebruik geen plugins. Maak ook geen gebruik van betaalde diensten.  Zoek naar websites waar je bedrijfs- of merknaam wordt genoemd. Indien je zulke websites vindt dan kan je ze benaderen en vragen of ze een link naar je website willen opnemen.

2 SEO geoptimaliseerde namen

Content is van groot belang, bedenk daarom goede en creatieve namen voor je afbeeldingen. Zorg daarbij voor dat je standaard namen van de afbeeldingen vervangt door wat de afbeelding daadwerkelijk zegt.

Tip: Gebruik de naam van het bericht of de pagina’s om je afbeeldingen een SEO vriendelijke omschrijving te geven

3 Krachtige permalinks

Zorg ervoor dat de URL Logisch is opgebouwd en in maximaal vijf woorden je pagina of bericht omschrijft. Maak geen gebruik van lidwoorden, die zeggen niets over het onderwerp. De eerste vier woorden van je URL zijn het belangrijkst. Vervang de standaard URL voor pagina’s en berichten door een kort en krachtige link.

Tip: Ga naar de Settings > Permalinks, Hier kan je de opbouw zien en aanpassen.

4 Breadcrumbs

Breadcrumbs worden vaak op websites getoond als “blog > Onderwerp > Naam van het bericht”. Dit is erg belangrijk en van waarde voor elke SEO strategie. Dit omdat je website hierdoor je content op een hiërarchische manier kan tonen.

Tip: Door middel van Breadcrumbs geef je de bezoeker snel aan waar hij zich bevindt. Wanneer een bezoeker op een pagina landt met een bepaald onderwerp, kan hij zich gemakkelijk naar een ander onderwerp navigeren.

 

 

 

 

Auteur:

Dushently Isenia
Datum: 6 December 2018
Leestijd:7 minuten
Niveau:Gemiddeld

Samenvatting:

Top 4 SEO tips om je website te SEO vriendelijk te maken.

Meer nieuws

Alles over ons werk, klanten, oude én nieuwe collega’s.
Maar ook heel veel blogs en nieuws.

Een hogere PHP serverversie is veiliger en sneller

Waarom je moet willen dat je website op PHP 7.2 draait.

Dushently's stageperiode

Mijn leerzame stage periode bij De Zakelijke Website.

Live chat

Live chat is handig om snel in contact te komen met klanten.

Reclamebureau, vormgever of studio? Wij willen graag samenwerken. Wordt ook partner van De Zakelijke Website!