Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor ZZP’ers

11

november
2019

8

plaatsen
beschikbaar

€ 40

totale
investering

Altijd al willen weten hoe ook jij je website kunt optimaliseren voor Google? Hoe je jouw website beter en hoger in Google krijgt? Wat je kan doen om meer klanten binnen te halen? Dan is deze avond perfect voor jou. Wij vertellen je dit namelijk.

Inhoud avond

Vanaf half 8 ben je van harte welkom aan de Elandstraat 92. Mocht je voor 8 uur binnenkomen dan krijg je een hapje en een drankje van ons. Wij laten je kennismaken met de overige ondernemers die op deze avond zijn afgekomen. Zo ontstaat een leuke netwerksfeer. Rond 8 uur gaan we naar de vergaderkamer.

Nu gaan we echt aan de slag. Wij geven je heel veel praktische tips om jouw website hoger in Google te krijgen. Wij vertellen je wat er voor nodig is om ook voor jouw website zoekmachine optimalisatie toe te passen. Geen saaie presentatie, maar een boeiende uitleg die erg verhelderend is.

Hierna is er nog een half uur de tijd om al jouw vragen te stellen. We sluiten de avond af met een borrel. Natuurlijk kan je hierbij ook netwerken, of lekker op tijd naar huis.

Programma

De eerstvolgende website audit avond is: woensdag 11 november 2019.

19:30 – 20:00 inloop met gebak en drankje (netwerken)

20:00 – 21:00 presentatie / workshop

21:30 – 22:00 Q&A (stel al je vragen)

22:00 – 22:30 afsluitende borrel en netwerken

Wat krijg je allemaal

Je leert deze avond heel concreet en super praktisch hoe ook jij jouw website kan optimaliseren voor Google. Hoe zorg je er voor dat Google jouw website beter oppakt. En hoe jij ook op dit gebied jouw concurrenten te slim af kunt zijn.

Uiteraard krijg je ook een gezellige avond en de kans om te netwerken.

Investering

Wij vragen voor deze avond een vergoeding van € 40 per ondernemer. Dit is exclusief 21% BTW en inclusief een tevredenheidsgarantie. Na de avond ontvang je een factuur.

Niet tevreden over de avond? Heb je er niets aan gehad? Laat het ons dan weten. Dan bedenken we een passende oplossing. 

Voor wie is deze avond?

Iedere ondernemer. Klant of geen klant van De Zakelijke Website. Nodig ook gerust je collega ondernemer uit. Zolang er plaats is is iedereen van harte welkom.

Al jaren helpen wij toffe bedrijven en ondernemers. Ben jij ook klaar voor een website die klanten binnenhaalt?

© Copyright | de zakelijke website

© Copyright | de zakelijke website