Website audit avond

17

september
2020

8

plaatsen
beschikbaar

€ 40

totale
investering

Benieuwd waar jouw website verbeterd kan worden? Wil je samen met andere ondernemers en professionals jouw website onder de loop nemen? Een nog betere website creëren? Dan is de website audit avond perfect voor jou!

Inhoud avond

Vanaf half 8 ben je van harte welkom aan de Elandstraat 92. Mocht je voor 8 uur binnenkomen dan krijg je een hapje en een drankje van ons. Wij laten je kennismaken met de overige ondernemers die op deze avond zijn afgekomen. Zo ontstaat een leuke netwerksfeer. Rond 8 uur gaan we naar de vergaderkamer.

We gaan de websites van alle bezoekers 1 voor 1 af. 10 minuten per website. Je krijgt heel snel veel tips. Tips die je de volgende dag zelf kan toepassen aan je website. Teips op het gebied van SEO, optimalisatie, content en conversie.

We laten jou zien waar direct winst te behalen valt. Lekker praktisch. Ook heel persoonlijk. Omdat er maar plek is voor 8 ondernemers. Jij krijgt echt een advies op maat.

We sluiten de avond af met een borrel. Natuurlijk kan je hierbij ook netwerken, of lekker op tijd naar huis.

Programma

De eerstvolgende website audit avond is: 20 februari 2020.

19:30 – 20:00 inloop met gebak en drankje (netwerken)

20:00 – 21:30 website audits

22:00 – 22:30 afsluitende borrel en netwerken

Wat krijg je allemaal

Je krijgt advies op maat. De professional van De Zakelijke Website bekijkt jouw website. Dit doen we in de groep. Dus andere ondernemers kunnen meedenken. Zo krijg je inzicht in de mogelijke verbeteringen die jouw website naar een nog hoger niveau brengen!

Uiteraard krijg je ook een gezellige avond en de kans om te netwerken.

Investering

Wij vragen voor deze avond een vergoeding van € 40 per ondernemer. Dit is exclusief 21% BTW en inclusief een tevredenheidsgarantie. Na de avond ontvang je een factuur.

Niet tevreden over de avond? Heb je er niets aan gehad? Laat het ons dan weten. Dan bedenken we een passende oplossing. 

Voor wie is deze avond?

Iedere ondernemer. Klant of geen klant van De Zakelijke Website. Nodig ook gerust je collega ondernemer uit. Zolang er plaats is is iedereen van harte welkom.

Al jaren helpen wij toffe bedrijven en ondernemers. Ben jij ook klaar voor een website die klanten binnenhaalt?

© Copyright | de zakelijke website

© Copyright | de zakelijke website