Social Media en je website combineren

6

januari
2020

8

plaatsen
beschikbaar

€ 40

totale
investering

Nu we allemaal social media voor onze marketing gebruiken, speelt vaak de vraag op: hoe combineer ik dit op mijn website. Hoe kan ik (of moet ik überhaupt wel) mijn social media op mijn website plaatsen. Tijdens deze avond laten we het je zien.

Inhoud avond

Vanaf half 8 ben je van harte welkom aan de Elandstraat 92. Mocht je voor 8 uur binnenkomen dan krijg je een hapje en een drankje van ons. Wij laten je kennismaken met de overige ondernemers die op deze avond zijn afgekomen. Zo ontstaat een leuke netwerksfeer. Rond 8 uur gaan we naar de vergaderkamer.

Hier vertellen we je in 1 uur alles wat je moet weten over social media gebruik en de combinatie tussen social media en je website. Hoe kan je social media op je website kwijt. Wanneer moet je dat doen? Waarom misschien niet, waarom misschien wel. Welke social media platformen zou je moeten gebruiken.

We laten je zien welke opties voor jou het beste zijn. Lekker praktisch. Ook heel persoonlijk. Omdat er maar plek is voor 8 ondernemers. Jij krijgt echt een advies op maat.

Hierna is er nog een half uur de tijd om al jouw vragen te stellen. We sluiten de avond af met een borrel. Natuurlijk kan je hierbij ook netwerken, of lekker op tijd naar huis.

Programma

De eerstvolgende social media avond is: woensdag 4 september 2019.

19:30 – 20:00 inloop met gebak en drankje (netwerken)

20:00 – 21:00 presentatie / workshop

21:30 – 22:00 Q&A (stel al je vragen)

22:00 – 22:30 afsluitende borrel en netwerken

Wat krijg je allemaal

Tijdens deze academie avond van De Zakelijke Website krijg je inzicht. Inzicht in de te gebruiken social media. De combinatie met je website. De positie van de social media op je website. De methode om de social media op je website te zetten. Alles wat je wilt weten.

Uiteraard krijg je ook een gezellige avond en de kans om te netwerken.

Investering

Wij vragen voor deze avond een vergoeding van € 40 per ondernemer. Dit is exclusief 21% BTW en inclusief een tevredenheidsgarantie. Na de avond ontvang je een factuur.

Niet tevreden over de avond? Heb je er niets aan gehad? Laat het ons dan weten. Dan bedenken we een passende oplossing. 

Voor wie is deze avond?

Iedere ondernemer. Klant of geen klant van De Zakelijke Website. Nodig ook gerust je collega ondernemer uit. Zolang er plaats is is iedereen van harte welkom.

Al jaren helpen wij toffe bedrijven en ondernemers. Ben jij ook klaar voor een website die klanten binnenhaalt?

© Copyright | de zakelijke website

© Copyright | de zakelijke website