Hoe zet je een nieuwsbrief op?

Tijdelijk

opgeschort

8

plaatsen
beschikbaar

€ 40

totale
investering

Wil je een nieuwsbrief gaan gebruiken? Wist je dat dat heel gemakkelijk en goed kan via jouw WordPress website? Wij leggen je graag uit hoe ook jij (net als ons) je nieuwsbrief kan versturen middels een systeem dat integreert met je website. Super makkelijk en handig!

Inhoud avond

Vanaf half 8 ben je van harte welkom aan de Elandstraat 92. Mocht je voor 8 uur binnenkomen dan krijg je een hapje en een drankje van ons. Wij laten je kennismaken met de overige ondernemers die op deze avond zijn afgekomen. Zo ontstaat een leuke netwerksfeer. Rond 8 uur gaan we naar de vergaderkamer.

Nu gaan we je de nieuwsbrief module laten zien. Deze module is HELEMAAL GRATIS (tot 2000 inschrijvers) en is goed te integreren in jouw website. Tijdens deze avond doen we dat voor. De volgende dag kan je dit bij je eigen WordPress website zelf doen. Je krijgt natuurlijk een handige handleiding mee.

Hierna is er nog een half uur de tijd om al jouw vragen te stellen. We sluiten de avond af met een borrel. Natuurlijk kan je hierbij ook netwerken, of lekker op tijd naar huis.

Programma

De eerstvolgende nieuwsbrief avond is: tijdelijk opgeschort.

19:30 – 20:00 inloop met gebak en drankje (netwerken)

20:00 – 21:00 presentatie / workshop

21:30 – 22:00 Q&A (stel al je vragen)

22:00 – 22:30 afsluitende borrel en netwerken

Wat krijg je allemaal

We laten je zien hoe je heel gemakkelijk zelf een nieuwsbriefmodule inbouwt in jouw website. Na deze avond kan je dat zelf én je kan de volgende dag direct en snel een nieuwsbrief versturen. Naar bijvoorbeeld al jouw klanten. Zo kom je nog vaker in beeld bij diegene waar je de nieuwsbrief naar stuurt.

Uiteraard krijg je ook een gezellige avond en de kans om te netwerken.

Investering

Wij vragen voor deze avond een vergoeding van € 40 per ondernemer. Dit is exclusief 21% BTW en inclusief een tevredenheidsgarantie. Na de avond ontvang je een factuur.

Niet tevreden over de avond? Heb je er niets aan gehad? Laat het ons dan weten. Dan bedenken we een passende oplossing. 

Voor wie is deze avond?

Iedere ondernemer. Klant of geen klant van De Zakelijke Website. Nodig ook gerust je collega ondernemer uit. Zolang er plaats is is iedereen van harte welkom.

Al jaren helpen wij toffe bedrijven en ondernemers. Ben jij ook klaar voor een website die klanten binnenhaalt?

© Copyright | de zakelijke website

© Copyright | de zakelijke website