De beginselen van Google Adwords

tijdelijk

opgeschort

8

plaatsen
beschikbaar

€ 40

totale
investering

Wil je starten met Google Adwords? Dan is dit de academie avond voor jou. Samen met onze partner Webleaders vertellen we je hoe je een basis Google Adwords campagne opzet en beheert. Natuurlijk kunnen we niet de diepte in, maar je kan hierna er wel mee overweg.

Inhoud avond

Vanaf half 8 ben je van harte welkom aan de Elandstraat 92. Mocht je voor 8 uur binnenkomen dan krijg je een hapje en een drankje van ons. Wij laten je kennismaken met de overige ondernemers die op deze avond zijn afgekomen. Zo ontstaat een leuke netwerksfeer. Rond 8 uur gaan we naar de vergaderkamer.

Wij gaan je uitleggen hoe Google Adwords werkt. We laten je niet de complexiteit zien, maar de standaard mogelijkheden. Dat is voorlopig genoeg. We laten je kennismaken met Google Adwords. Maar we doen meer. We geven je een paar quick-wins waarmee jij direct voordeel haalt.

Hierna is er nog een half uur de tijd om al jouw vragen te stellen. We sluiten de avond af met een borrel. Natuurlijk kan je hierbij ook netwerken, of lekker op tijd naar huis.

Programma

De eerstvolgende Google Adwords avond is: tijdelijk opgeschort.

19:30 – 20:00 inloop met gebak en drankje (netwerken)

20:00 – 21:00 presentatie / workshop

21:30 – 22:00 Q&A (stel al je vragen)

22:00 – 22:30 afsluitende borrel en netwerken

Wat krijg je allemaal

Tijdens deze academie avond van De Zakelijke Website krijg je inzicht. Inzicht in het gebruik van Google Adwords. Je leert er mee om te gaan én je kan al je vragen stellen. Na deze avond weet je in ieder geval wat je doet. Je kent een klein beetje Google Adwords.

Uiteraard krijg je ook een gezellige avond en de kans om te netwerken.

Investering

Wij vragen voor deze avond een vergoeding van € 40 per ondernemer. Dit is exclusief 21% BTW en inclusief een tevredenheidsgarantie. Na de avond ontvang je een factuur.

Niet tevreden over de avond? Heb je er niets aan gehad? Laat het ons dan weten. Dan bedenken we een passende oplossing. 

Voor wie is deze avond?

Iedere ondernemer. Klant of geen klant van De Zakelijke Website. Nodig ook gerust je collega ondernemer uit. Zolang er plaats is is iedereen van harte welkom.

Al jaren helpen wij toffe bedrijven en ondernemers. Ben jij ook klaar voor een website die klanten binnenhaalt?

© Copyright | de zakelijke website

© Copyright | de zakelijke website